! Geen categorie

Hoe slechte slaap beïnvloedt het libido van mannen en vrouwen

Hoe slechte slaap beïnvloedt het libido van mannen en vrouwen

Niet-verschuivingen vermindert seksuele aantrekkingskracht

en plezier. Dit schrijft CNN met verwijzing naar het wetenschappelijk tijdschrift Menopauze: het Journal of the North American Menopause Society viagra nl. Slaapkwaliteit Wetenschappers werden gemeten door de Pittsburgh-index: het houdt rekening met de snelheid waarmee je ondergedompeld bent in slaap, fasen en receptie van slaappillen.

Wetenschappers voerden een enquête uit bij 3.400 vrouwen: respondenten beantwoordden de kwaliteit van hun slaap en geëvalueerde voldoening met seksuele leven. De studie toonde: degenen die minder dan vijf uur per dag hebben geslapen, waren minder snel blij met de partner. Onderzoekers leggen de statistieken eenvoudig uit: “Als u een vermoeide vrouw aanbiedt om te kiezen tussen slaap en seks, zal zij SLECHT kiezen”.

De slaapkwaliteit wordt ook weerspiegeld op het mannelijke seksleven. 2009 Studie toonde aan dat chronisch ongepast het risico van impotentie verhoogt. Om de slaap te verbeteren, worden experts geadviseerd om meer tijd in de frisse lucht en sporten te sporten.